Jan Rot overleden

Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker.


Rvekssytfnixsm

ANP Olaf Kaak.

. Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. Hij was al geruime tijd ziek. Ze zijn van de 17-jarige Sam Kroon uit Groningen die met.

Zanger Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. Ik blijf bij je ook als ik er niet meer ben waren zijn laatste woorden. 22 april 2022.

Team Mensenlinq in Nieuws. Begin deze maand zei de ongeneeslijk zieke zanger dat hij nog maar enkele. Het nieuws is bekendgemaakt op zijn eigen socialemedia-accounts.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven. Al een tijd was bekend dat Rot ernstig ziek was. Hij heeft gekozen voor een.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Tekst gaat verder onder advertentie. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart.

1 day agoZanger en componist Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden. 22 april 2022 Redactie Nieuws 0. De in Indonesiƫ geboren Rot was sinds 1978 actief als muzikant.

Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. Vandaag verscheen het verdrietige nieuws op zijn Facebookpagina. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten luidt het bericht.

Hey Marco prima Deze woorden zullen de meeste TikTok-gebruikers wel herkennen. Luister ook naar de AD Media Podcast. Hij werd 64 jaar oud.

Oud-voetballer en quizmaster Frank Kramer 73 overleden. 1 day agoJan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Hij leed aan terminale darmkanker.

Vandaag verscheen het verdrietige nieuws op zijn Facebookpagina. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. Hij overleed aan de gevolgen van uitgezaaide darmkanker.

De zanger die de laatste jaren een echte Rotterdammer werd is 64 jaar geworden. 1 day agoLeed aan kanker werd 64. Zanger columnist en schrijver Jan Rot is vrijdag overleden aan de gevolgen van darmkanker.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten luidt het bericht. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. 1 day agoZanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden.

1 day ago3 minuten. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. Zanger tekstschrijver en componist Jan Rot is overleden.

Jan Rot Makassar 251257-Rotterdam 220422. 1 day agoJan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. 1 day agoZanger Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden.

Hij overleed aan de gevolgen van uitgezaaide darmkanker. Hij debuteerde in het Engels maar zong later veel in. 1 day agoPortret van Jan Rot Foto.

Dat deed hij in eerste instantie in het Engels als frontman van Streetbeats en later. Zanger Jan Rot is overleden. 1 day agoJan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden.

Zanger Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. Zijn debuutroman Verkeerde nachten uit 1984 is een jongensboek waarin Jan Rot schreef over zijn homo-erotische bezigheden in Amsterdam.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten staat er in het bericht. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten. Jan Rot is vrijdagochtend overleden.

Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven. Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina.

Zanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. Soldaat van Oranje-acteur Dolf de Vries overleden. Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden.

Ik blijf bij je ook als ik er niet meer ben. Zijn familie meldt het verdrietige nieuws op social media. Hij was al geruime tijd ziek.

Al een tijd was bekend dat Rot ernstig ziek was. Bekijk hieronder onze videos op het. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten luidt het bericht.

Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart. Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker.

1 day agoZanger Jan Rot is vanochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Misschien vind je dit ook interessant. Vanmorgen heeft Jan vredig en vol liefde het leven verlaten.

Rotterdam - Jan Rot is vanochtend overleden. 1 day agoAMSTERDAM - Zanger en liedjesschrijver Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige keeftijd overleden. Hij heeft gekozen voor een stille crematie zonder uitvaart.

1 day agoZanger Jan Rot 64 overleden. Vanmorgen heeft Jan vredig. Hij noemde zichzelf ooit een hetero die op jongens valt een hotero een samentrekking van homo en hetero.

Dat is bekendgemaakt in een bericht op zijn Facebookpagina. 1 day agoROTTERDAM ANP - Jan Rot is vrijdagochtend op 64-jarige leeftijd overleden. Dat melden zijn nabestaanden op Instagram.

Dit meldt zijn familie op sociale media. 1 day agoDe Rotterdamse zanger en schrijver Jan Rot is overleden. Dit meldt zijn familie op sociale media.

Eerder deze maand meldde hij dat zijn conditie achteruit aan het gaan was. 1 day agoJan Rot 1957-2022 Zanger tekstschrijver en vertaler. Zijn overlijden is bekendgemaakt op zijn sociale media.

De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. Zojuist is bekendgemaakt dat Jan Rot is overleden. De zanger die bekend werd om zijn Nederlandse hertalingen maakte vorig jaar bekend ongeneeslijk ziek te zijn.

1 day agoZanger componist en schrijver Jan Rot is op 64-jarige leeftijd overleden. De zanger componist en schrijver had uitgezaaide darmkanker. 1 day agoJan Rot 64 overleden.


S8d56xgnwbqtfm


Pxtgcywvg8zn5m


26caezitlspepm


Z0 Vu9ab0sbcvm


Zanger En Componist Jan Rot 64 Overleden Nos


Fsvjuhr80k 8zm


Jan Rot Ontroerd Door Alle Berichten Na Operatie Sterren Telegraaf Nl


Tweets With Replies By Jan Rot Janrot Twitter


Wizszm3tkov0hm


Z87uxhnln6om M


Etp0wf9wwefa M


85cutyndyvmenm


Gvyqo3wlwgk Um


Zanger Jan Rot Is Ongeneeslijk Ziek Op1


Zanger Componist En Schrijver Jan Rot 64 Overleden Noordhollandsdagblad


Uqjzekgp65zjqm


Zanger Dichter Vertaler Jan Rot 64 Overleden Theaterkrant

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel